Lappade bilar

Det händer lite då och då att jag hittar min lappad. Inte av en parkeringsbot utan av reklam. Det händer oftare i storstan än på landet. Men det händer.

En del hävdar att det är ett smart sätt att nå nya intressenter. Personligen är jag tveksam. För jag upplever dessa lappar som skräp och blir mest irriterad över att behöva ta hand om det. Av alla gånger som jag blivit lappad på detta sätt har jag blivit glad. Den gången var det information om recond för bilar. En liten bilvårdsfirma fanns lite längre ned på gatan där jag bodde och jag hade ingen aning. Jag blev en trogen kund hos dem tills ägaren flyttade till annan ort.

Det kan alltså tyckas som smart, billig och effektiv marknadsföring att lappa bilar. Dock är risken för att du får hantera en del arga klagomål. Inte bara för att du skräpar ned människors bilar utan för att idag finns det många bilmodeller vars vindrutetorkare som du absolut inte får lyfta. Du riskerar alltså att förstöra andras egendom genom att sätta reklam under torkaren. Vid dåligt väder riskerar du också att bilarnas ägare får hantera en geggig massa på sina framrutor.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.