Våra böcker

GLAD FRI STARK – en bok om hälsa för både soffpotatisar och prestationsprinsessor.

Det här är boken för dig som vill leva livet nu, skaffa dig goda vanor och lämna ditt dåliga samvete bakom dig. Författaren redogör på ett lättsamt sätt för vad hälsa är och visar hur du med hjälp av The Magic Five (fem formler för hälsosam framgång) finner ett liv fyllt av glädje, frihet och styrka såväl fysiskt som mentalt. Hon ger dig mod att våga se dina självsabotörer i vitögat och förvandla dem till självhjälpare.

Boken är som ett träningspass, innehållande både reflektion och aktion för att vara glad, fri och stark i livet som ditt livs största superhjälte: du!

Malin Lundskog är hälsokreatören som skriver, springer och pratar med en passion för att alla ska hitta sitt sätt att leva hälsosamt. Utan press och prestation.

Läs ett smakprov här.

Köp boken här.

Qlara Färdiga Gå är en bok för dig som söker inspiration till att starta företag. Det är även en bok för dig som nyligen startat företag. Åtta företagsamma kvinnor på Österlen delar med sig sina bästa tips för att lyckas som företagare.

Nätverket Qlara är en ideell förening, religiöst och politiskt obunden, verksam i sydöstra Skåne med säte i Simrishamn. Nätverket är ett stöd för kvinnor som valt att driva företag på landsbygden, något som ställer stora krav på både uthållighet och kreativitet. Qlara erbjuder en gemenskap för kvinnor som bär på en företagsidé, som driver eller har drivit ett företag.

Medverkande författare är Anette Harbo, Annette Rydberg, Cecilia Granquist Dahmén, Elisabet Dahlqvist, Gaby Gummesson, Lena Johnson, Linda Ohlsson, Petra Ariton och Ylva Stockelberg.

Läs ett smakprov här.

Köp boken här