Annette Rydberg

Fotograf: Anette Åberg

Annette Rydberg är ägare till Mäklarcompagniet, ett ungt företag som förmedlar fastigheter utifrån ett litet personligare perspektiv. Mitt i livet sadlade hon om för att helt ändra inriktning i val av yrke. För att nå dit läste hon in en filosofie kandidat i fastighetsvetenskap.

Som liten växte hon upp på Österlen och har sedan bott i bland annat Hallsberg, Oskarshamn, Norrköping och Malmö. År 2010 flyttade hon till den egenrenoverade gården öster om Fränninge. Hon har arbetat med allt från att vara delägare i ett litet städföretag till säljare och rådgivare inom försäkringsbranschen, chef med fokus på coachning och säljträning och rekryterare med över 200 genomförda anställningsintervjuer.

Annette arbetar utifrån att varje bostadsaffär är unik. Hennes text om bostäderna och närområdet lockar till intresse, bilderna ger mersmak. Att emellanåt kavla upp ärmarna, putsa fönster, städa, flytta möbler, måla och styla är för henne en självklarhet och hennes arbete präglas av engagemang, struktur och affärsmässighet. Hon bryr sig på riktigt och det märks.

www.maklarcompagniet.se
Facebook: maklarcompagniet
Instagram: @maklarcompagniet

Annette är en av medförfattarna i boken Qlara Färdiga Gå: om kvinnors företagande på Österlen.