Om

ARC Publishing, som hjälper företagare som vill stärka sitt personliga varumärke genom att publicera böcker om sin expertis, är en del av Ariton Förlag. Medan Ariton Förlag ger ut böcker inom personlig utveckling, främst berättelser om att överkomma hinder, är ARC Publishing ett imprint, dvs ett eget varumärke, med utgivning av böcker skrivna av företagare.

Vår vision är att skapa den bästa bloggen inom marknadsföring och varumärkesbyggande. I bagaget har jag 14 år som administratör till Sveriges längst verksamma starta eget-konsult samt 12 år som företagare varav nio som förläggare.

I augusti 2014 flyttade jag tillsammans med min make till den lilla fiskebyn Skillinge på Österlen. Vi lämnade Stockholm för att bosätta oss intill havet och de böljande rapsfälten. Att driva företag på landsbygden är väldigt annorlunda än att göra det i en storstad. De skillnader som jag upplever är något jag vill lyfta i denna blogg. Men framför allt vill jag inspirera småföretagare att bli bättre på marknadsföring.

Välkommen till förlaget för företagare!

Petra Ariton
Förlagschef

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.