Gaby Gummesson

Fotograf: Anette Åberg

Gaby Gummesson är ekonom, marknadsförare och beteendevetare och sedan 15 år tillbaka driver hon företaget Gaby Gummesson utbildning & marknadsföring. Hennes affärsidé är att hjälpa företag och organisationer att utveckla medarbetarnas kommunikationsförmåga. Syftet är att skapa bättre samarbete, högre servicenivå och effektivare/lönsammare arbetsplatser.

Genom att mixa utbildningar, föreläsningar och individuell coaching vill hon hjälpa andra att utvecklas. Hon ser det som sin uppgift att utifrån ämnets teoretiska modeller och sina egna erfarenheter, ge varje deltagare konkreta verktyg, tips och råd att använda i sin vardag. Ledord är ”Gör det svåra enkelt” för kunden.

Ofta specialkomponerar hon föreläsningar och utbildningar utifrån önskemål och mixar sina kompetenser inom till exempel mötesteknik, försäljning, presentationsteknik och gruppsykologi.

Gaby har tidigare bland annat arbetat som säljledare, utbildare, marknadschef och ekonomisk rådgivare. Hon har läst en fil kand med vuxenpedagogik och retorik som huvudämnen. Därutöver har hon en ettårig säljledarutbildning samt ekonomisk-juridisk utbildning inom bank.

www.gaby.se
LinkedIn: www.linkedin.com/in/gabygummesson

Gaby är en av medförfattarna i boken Qlara Färdiga Gå: om kvinnors företagande på Österlen.